Ƭнɛ αиα'ƨ σғғιcιαℓ βℓσɢ. Ƭнɛ αиα'ƨ σғғιcιαℓ βℓσɢ.: ALHAMDULILLAH, POINTER NAIK!

Friday, November 20, 2015

ALHAMDULILLAH, POINTER NAIK!

Assalamualaikum semua,

Alhamdulillah, semua berjalan dengan lancar sem lepas. I'm not expecting to see the great result , but it feels so great. Thanks to Allah :')


Semester 3 yang lepas, i manage to get AKJ ( Anugerah Ketua Jabatan ) , kalau kat Universiti panggil anugerah DEKAN , tapi kat politeknik kami panggil AKJ . Tapi HPNM aku still lagi weak. Aku kena betul-betul catch up semester depan. Insya-Allah dapat lagi result sebaik ini sem depan. :')

Bila imbas balik semester depan , memang susah sangat-sangat , and many kind of thing i had face, but despite all the hard things, i had so much fun. Tu semua adalah satu kenangan manis yang aku nak ingat sampai bila-bila. Yelah, usia mematangkan kita. Right?

And bila tengok balik result aku ni, semangat belajar aku naik 100% , yup bukan mudah untuk course aku dapat pointer atas 3.50 , bagi aku orang-orang bertuah tu memang aku selalu respect , and aku tak sangka mampu jadi orang-orang bertuah tu. Ni terbukti kalau kita selalu tanam benda positif kat dalam otak kita, rajinkan diri buat kerja and push diri untuk berjaya , actually kita akan berjaya one day. aku tulis entry ni , bila aku dah besar nanti, and tetiba rasa down dengan hidup , aku harap aku dapat naikkan semangat aku bila baca balik entry ni. Haahaha.

Anyways , minggu depan dah nak kena balik Selangor, nanti rindu nak cium bantal busuk kat rumah ni, and rindu nak peluk mak, picit mak semua tu. sobss.

Selagi mampu, nak buat semuanya sebelum balik. Heheh :D

Yang benar,
RAIHANA RAMLAN
THANKS FOR STOPPING BY! :)

0 COMMENTS:

Post a Comment

Assalamualaikum. Don't forget to leave some comment here :D