Ƭнɛ αиα'ƨ σғғιcιαℓ βℓσɢ. Ƭнɛ αиα'ƨ σғғιcιαℓ βℓσɢ.: December 2015

Wednesday, December 23, 2015

STALKER WANASEOBY?!!!!


Assalamualaikum semua. Haa, blog nampak freshhh kan uolls ? Aku decide aku nak touch up blog aku yang dulu tu nampak agak selekeh, tak ada seri tu ( Walaupun sebenarnya okay je , ngade je lebih aku ni, ish! ) and aku berpuas hati sebab blog ni so simple but still cute. I love simple stuff!

Okay la, aku rasa aku kena ngaku something. Aku ni sebenarnya stalker sejati WANASOEBY. We are in a same age, but aku peminat setia dia. More to a stalker i think. Aku suka cara dia modify blog dia jadi satu blog yang nampak gempak sangat-sangat. And setiap kali dia ubah blog dia, aku pun rasa nak ubah juga. Bukan setakat tu, ngada pulak nak sama dengan blog dia. Sorry Wana.:'(



Takde la copy 100% . Sikit jela. Tapi aku memang suka blog dia. Aku rekomen selalu la datang jenguk blog dia tu. Aku ni pun kadang-kadang 2-3kali ushar blog dia. Talk about a serious stalker! So, kepada Wana, maaf sebab selalu sangat ikut blog awak tu ( Senyum sikit, nak tengok comel ke tak ) Hahaa, tak boleh kawal nafsu jahat ni. If you don't like it, i can change it right away >.<

Kenapa aku suka sangat dengan blog Wana ni. Haa, cer usha sekejap blog dia and you will the nice feeling you got. Cara penggunaan warna untuk blog tu. So well combine . Aku takde la copy sangat but just for the references. Aku ni kira baru juga la edit semua bagai. Not so pro. So, mohon jangan hentam saya ye. Heheh.

Lastly, your my hero Wana. Kipidup! :D

Adios,
Assalamualaikum.

THANKS FOR STOPPING BY! :)

Friday, December 04, 2015

NAK LUAHKAN SEMUA JAP

Assalamualaikum semua,

Dah seminggu aku start kelas and mood belajar tu dah mula datang sikit demi sikit. Sikit jela, tak banyak pun. Hehehe..... Mohon sape-sape je tolong simbahkan air kat aku, bagi kasik sedarr sikit aku ni dah masuk semestar 4 and its time to get serious merious! >.<


Bila cakap pasal semester 4 ni, orang mesti terkejut kenapa tak pergi Latihan Industri ( LI ) , well, course seni bina dah tukar LI daripada sem 4 kepada sem 6 . Yela, bila kita nak hantar budak pi LI, takkan nak hantar budak yang tk cukup ilmu lagi at least biar hantar yang banyak sikit pengetahuan, nanti bila orang tanya itu ini boleh je jawab. Sebab tu LI kami pada sem 6 :D

Okay, cerita pasal rumah sewa pulak ,Balik haritu, nampak muka-muka baru kat rumah sewa ni. Suka? No way, dah seminggu kat sini and aku tak bertegur pun dengan dorang. Sejak ada kenangan "manis" dengan salah satu ex housemate aku sem lepas, aku jadi tak bertegur dengan mereka semua ni. kenapa? Cari pasal dengan sorang je, terus macam cari pasal dengan satu rumah. Dehel! Susah cari pasal dengan orang yang banyak geng ni. Weekk! Bukan sombong, taknak rasa terluka lagi. sobss, hati aku ni dah la selembut tisu. Eceh!

Btw, aku nak share sikit la gambar-gambar cousin aku kawin haritu. Ni dah dua kali dapat merasa pergi cousin sendiri kawin. Yang first tu masa kecik-kecik yang tak reti kesat hingus lagi. Sekarang dah besar, gi sendiri je. Dah besorr kan?




Ni semua sedara belah ayah aku. Famili aku semuanya tak dapat datang kenduri belah perempuan ni, sebab adik lelaki aku ada exam SPM and ayah aku kena jaga budak-budak SPM. For your information, masa ni aku nak balik Poli dah , so alang-alang baik gi sekejap kenduri ni kan? Kenduri belah pompuan buat kat Ampang . Stress jugak ah kalau duduk Ampang, dengan jalan yang Jem tu and barang-barang mahal cekik darah, sanggup aku duduk kat Johor tu. Budak ampang, any comment?


So, that is all. I wonder ada ke tak yang baca entry aku ni. Hahah, in fact, blog aku ni memang tak menarik mana pun. Pada sesiapa yang baca sampai ayat yang terakhir ni, cer comment sikit yang bawah tu :p

See ya,bebeh.

Yang tengah menaip,
Raihana Ramlan










THANKS FOR STOPPING BY! :)